Belediye Parkı Kiralama İhalesi

Esetçe Belediyesine ait olan ve Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Meydanında bulunan Belediye Parkı 2886 Sayılı Devlet Ä°hale Kanununun 45. Maddesi uyarınca açık arttırma sureti ile 11/06/2019 Salı günü saat 14.30’ te Belediye Riyaset odasında ve Encümen huzurunda ihaleye çıkarılacaktır.

1- Ä°hale 11/06/2019 Salı günü saat 14.30’ te Belediye Riyaset odasında ve Encümen huzurunda yapılacaktır.

2- Ä°ÅŸyerinin aylık Muhammen Bedeli 450,00 TL’ dir.

3- Ä°hale bedeli her yıl açıklanan yıllık TÜFE oranında artış yapılacaktır.

4- Ä°ÅŸyeri 2 yıllık süre için ihaleye çıkarılmıştır.

5- Ä°haleye katılacaklar 1 yıllık muhammen bedel üzerinden % 3 geçici teminatı ihale saatinden evvel Belediye’ ye yatıracaktır.

6- Ä°haleye kazanan müstecir ihale tarihinden itibaren 15 gün içinde % 6 Kati teminatını yatırıp Belediye ile kira mukavelesi yapmak zorundadır. 15 gün içinde kati teminatını yatırmayan müstecirin yatırmış olduÄŸu % 3 geçici teminat gelir kaydedilir.

7- Belediye Encümeni haddi layık görmediÄŸi takdirde ihaleyi yapıp yapmamakta tamamen serbesttir.

8- Ä°haleye ait Özel Åžartname Belediyede ücretsiz olarak görülebilir.

9- Ä°lk ihalede alıcı çıkmadığı takdirde 2. Ä°hale 25/06/2019 Salı günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

10- Ä°haleyi kazanan müstecirden ihale bedeli üzerinden 2 aylık depozito alınacaktır.

11- Aylık Kiralarını Zamanında ödemeyen Müstecir’ in Kira Mukavelesi 2. Ay Sonunda Fes Edilip Ä°ÅŸyerini BoÅŸaltmayı PeÅŸinen Kabul ve Taahhüt eder.

Ä°lanen duyurulur. 21/05/2019