Ruhsatlı kum ocağı Arazisi (kum yıkama, beton santrali amaçlı) kiralama ihalesi

Edirne ili Ä°psala ilçesi Esetçe Beldesi sınırları içinde bulunan 2515 parsel ve 5900 m2 alana sahip 22/2017-01 Ruhsat nolu kum yıkama tesisi, beton santrali üretim ve depolama amaçlı kullanılmak üzere 2886 Sayılı Devlet Ä°hale Kanununun 45. Maddesi uyarınca açık arttırma sureti ile 11/06/2019 Salı günü saat 14.15’ te 3 yıl (üç) yıl süre kiraya verilecektir.

1- Ä°hale 3 yıllık süre için yapılacaktır.

2- Ä°ÅŸyerinin aylık Muhammen bedeli 10.000,00 TL ’ dir.

3- Ä°hale bedeli her yıl açıklanan yıllık ÜFE oranında artış yapılacaktır.

4- Ä°haleye katılacaklar 3 yıllık muhammen bedel üzerinden % 3 geçici teminatı ihale saatinden evvel Belediye’ ye yatıracaktır. Geçici teminat 10.800,00 TL.(onbin sekizyüz ) TL.dir.

5- Belediye Encümeni haddi layık görmediÄŸi takdirde ihaleyi yapıp yapmamakta tamamen serbesttir.

6- Ä°lk ihalede alıcı çıkmadığı takdirde 2. Ä°hale 25/06/2019 Salı günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

7- % 3 geçici teminatı yatırmayanlar ihaleye katılamaz.

8- Ä°HALEYE KATILABÄ°LMEK Ä°ÇÄ°N:

a)-Türkiye’de Kanuni ikametgâhı olması ve belgelenmesi

b)-Türkiye’de tebligat için adres göstermesi.

c)-Nüfus Cüzdan sureti

d)-Åžartnamede belirtilen geçici teminatı yatırdığına dair belgeyi

e)-Ä°stekli ÅŸirket ise Sanayi ve Ticaret Odası belgesi ile Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya tasdikli suretini

f)-Ä°stekli gerçek kiÅŸi olması halinde ilgilisine göre Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf Sanatkârlar odasına kayıtlı olduÄŸunu gösterir belge.

j)-Ä°stekli Åžirket ise Sanayi ve Ticaret Odası veya Esnaf Sanatkârlar siciline kayıtlı olduÄŸunu gösterir belge.

k)-Ä°stekli ÅŸirket ise ÅŸirket ortaklarını ve bunların hisse görevlerini belirten belge.

Hakiki ÅŸahıs ise Ä°l ve Ä°lçe Nüfus Müdürlüklerinden tasdikli ikametgâh belgesini

m)-Vergi mükellefi olduÄŸuna dair belge.

9- Ä°haleyi kazanan müstecir ihale tarihinden itibaren 15 günlük süre içinde % 6 kati teminatı Belediye’ ye yatıracaktır. Kati teminatı yatırmayan müstecirin ihalesi fes edilip % 3 geçici teminatı gelir kaydedilir.

10- Ä°haleyi alan müstecir ile Belediye arasında Kira sözleÅŸmesi düzenlenecektir.

11- Aylık Kiralar her ayın başında peÅŸin alınır. Zamanında ödemeyen kiracılardan aylık % 3 oranında Gecikme Zammı alınacaktır.

12- Kiralanan iÅŸyerleri 3. KiÅŸilere kiralanamaz devir edilemez, devir yetkisi Belediye Encümenine aittir.

13- Ä°lk Ä°halede ihaleyi alıp bırakan müstecir ve Birinci derece yakınları ikinci ihaleye katılamaz.

14- SözleÅŸme ÖrneÄŸi ile Özel Åžartnameden almak isteyenlerden 50,00 TL ücret alınacaktır.

Ä°lanen Duyurulur.