T.C. Esetçe Belediyesi
GÖNÜL BELEDİYECİĞİ TRAKYA BULUŞMALARI
“GÖNÜL BELEDİYECİĞİ TRAKYA BULUŞMALARI” KAPSAMINDA TRAKYA’MIZDAKİ AK PARTİLİ TEMSİLCİLERİMİZ ve BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ İLE KEŞAN’DA BİRARADAYIZ.

Keşan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Helvacıoğlu’nun ev sahipliğinde, AK Parti Belediyelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki başkanlığında, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yrd. İstanbul Vekilimiz Sn. Mustafa Demir’in de katılımıyla düzenlenen programda, Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile Trakyamızdaki şehirlerimizin ekonomiden turizme, eğitimden kültüre tüm dinamiklerini değerlendiriyoruz.

Şehirlerimiz için en iyisini nasıl getirebiliriz bunu tartışıyoruz.

Toplantımızın, şehirlerimize ve Trakyalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Haberin Ek Görselleri

GÖNÜL BELEDİYECİĞİ TRAKYA BULUŞMALARI