Belediye Başkanımız İbrahim Örs'ün,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Belediye Başkanımız İbrahim Örs,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir msaj yayınladı.

Örs, mesajında "Bilgi çağı olarak nitelendirilen çağımızda, ülke kalkınmasını sağlayacak olan gençlerimizin, modern çağın gereklerine uygun olarak yetiştirilmesi için, bugünün yetişkinlerine düşen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz.

Milletimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde geleceğe sağlam adımlarla yürümeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Ülkemizin geleceğinin daha müreffeh olabilmesi için en büyük zenginliğimiz olan gençlerimizin en donanımlı şekilde kendilerini yetiştirmesi, koşarcasına ileriye yönelmeleri gerekmektedir.

Bir taraftan müspet (pozitif) bilimleri öğrenmeli, diğer taraftan büyüğünü küçüğünü bilen, hak, hakkaniyet ve adaleti hayatının her alanında uygulayan ve bunları davranış haline getirmek suretiyle kendini geliştiren bireyler olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle vatan ve millet uğruna büyük fedakârlıklar göstererek bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bütün şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize şükranlarımı sunar, gençlerimize ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için yapmış oldukları çalışmalarda üstün başarılar dilerim"dedi.