Belediye Başkanımız İbrahim Örs'ün Berat Kandili Mesajı

Ramazan ayı müjdelenirken bilelim ve unutmayalım ki adaletin vicdanlarda kabul gördüğü, 'insanların bir tarağın dişleri gibi eşit olduğu', emeğin değer bulduğu, hakkaniyetle paylaşımın yapıldığı, herkesin birbirine saygı ve sevgiyle yaklaştığı, dostluğun ve kardeşliğin hissedilir bir şekilde yaşandığı tam ve gerçek bir demokrasi, her yurttaşımızın en tabii hakkıdır. Bu nedenle toplumsal bütünlüğümüzü sarsan her türlü ayrıştırma, kutuplaştırma ile ötekileştirmelerden, ayrıca dini siyasette kullanmaktan özenle kaçınıyor ve sorumluluk sahibi herkesi de kaçınmaya çağırıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle huzur ve mutluluğumuzun en güçlü dayanağının birlik ve beraberliğimiz olduğunu, birlik ve beraberliğimizle aşamayacağımız hiçbir sorun kalmayacağını belirterek, halkımızın ve tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni kutluyor, sağlık ve esenlikler dileğimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum