Belediyemize Fatih Kamyon Hibe Edildi.

Belediyemize  Fatih Kamyon Hibe Edildi.

Edirne Belediyesi tarafından  Belediyemize hibe edilen 2000 model Fatih kamyon Belediye Başkanımız İbrahim Örs’e, teslim edildi.

Belediye Başkanımız İbrahim Örs, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Belediye meclisinin beldelerine maddi ve manevi konularda desteğinin sürdüğünü söyledi. Edirne Belediye Meclisinin daha önce park yapım kararı aldığını belirten Örs,”2000 model damperli 10 teker tonajlı turbo sistemli kamyonumuzu teslim aldık. Beldemizin büyük bir ihtiyacını giderdiğimizi düşünüyoruz. Belde halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Esetçe Belediye Başkanımız İbrahim Örs, beldelerine her türlü desteği veren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Belediye Meclisi üyelerine teşekkür etti.