Beldemizdeki İftar Yemeği Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.

Esetçe Beldesinde düzenlenen iftar yemeği dün akşam yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Belediye tarafından iftar yemeğine CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, CHP İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, Belediye Başkan Adayı Cenan Tetik, Keşan ve İpsala’dan mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Milletvekili Erdin Bircan ve Belediye Başkanı İbrahim Örs iftar masalarını tek tek dolaşarak misafirlere” hoş geldiniz” dediler.

Esetçe Belediye Başkanı İbrahim Örs,geçen yıl ilk kez düzenledikleri iftar yemeğinin bu yıl ikincisini geniş katılımla yapmanın mutluluğu içinde olduklarını ve gelecek yıllarda daha güzel iftarları hep birlikte yapacaklarını söyledi.

Örs,bu iftarda kendilerini yalnız bırakmayan başka CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan olmak üzere herkese teşekkür etti.

Örs,tüm vatandaşların mübarek bayramlarını da kutladı.