Esetçe'ye 6 Ayda 1 Milyonluk Hibe Yardım Gerçekleşti.

Esetçe'ye 6 Ayda 1 Milyonluk Hibe Yardım Gerçekleşti.

Bu içerik 17 Eylül 2019 12:25 tarihinde eklendi ve 1689 kez gösterildi.

Esetçe'ye 6 Ayda 1 Milyonluk Hibe Yardım Gerçekleşti.

Belediye Başkanımız Cemal DENİZ'in icraatları ile ilgili açıklamaları 06.09.2019 tarihinde "ipsalahaberleri.com" haber internet sitesinde yayımlanmıştır. İlgili internet sitesine web sayfamızda yer alan "Basında Biz" bölümden ulaşabilirsiniz.

Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, göreve geldikleri günden beri beldelerine araç ve yapım işlerinde çeşitli kurumlardan yaklaşık 1 milyonluk hibe yardım aldıklarını açıkladı.

Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, ”Belediye önüne borç pankartı asmakla işler çözülmüyor. Borç hukuk işi; yerinde yatırım yapıldıysa tebrik edilir yok yapılmamış ise yapılacak araştırmalarda hak ve adalet yerini bulur.

 

Bizler de belediyeyi 3.500.000,00 (ÜÇ MİLYON BEŞ YÜZ BİN) TL borçla devir aldık ama kısa zaman içerisinde beldenin bütün yol tamirleri yapıldı. Belediyemize 450.000,00 (DÖRT YÜZ ELLİ BİN) TL lik sıfır kamyon kazandırdık. Çeşitli kurumlardan kilit taş, çevre düzenleme ile ilgili 550.000,00 (BEŞ YÜZ ELLİ BİN) TL ye yakın hibe yardımlar aldık. Bunun yanında 500 Tonluk Su Deposu ve  Su Şebeke Projesi yapılarak İller Bankası SUKAP programına (yani yarısı hibe) aldırdık. Bunların ihalesi en yakın zamanda yapılacaktır. Bunun yanında tekrar yarısı hibe Atık Su Arıtma Projesi başlatılmıştır. TOKİ çalışmaları için müracaatlarımızı ilgili bakanlıklara iletmiş bulunmaktayız. Millet Parkı ile ilgili çalışmalarımız başlamış; ana yol üzerinde kadınlarımız ve çocuklarımız için park son aşamasına gelmiştir. Beldemiz giriş ve çıkışlarında kamera sistemine geçilmiştir.

 

Belediyemiz merkez alanı projektörlerle aydınlatılmış olup, düğün etkinliklerini en az 1.000,00 (BİN) TL lik masraftan kurtardık. 6 aylık bu çalışmalarımızla ilgili piyasaya hiç borcumuz bulunmamaktadır.

Bu çalışmalarımızda başta vekilimiz Dr. Fatma AKSAL, İl Başkanımız İlyas AKMEŞE, Valimiz Ekrem CANALP, Kaymakamımız Enis ASLANTATAR, İlçe Başkanımız Hakan İLKDOĞMUŞ ve İl Genel Meclis üyelerine bu koordineli çalışma ve yardımları için kendim, belediye meclis üyelerim ve belde halkım adına çok teşekkür ediyorum ”dedi.

Son Haberler