İpsala İlçe Tarım ve Orman Md.lüğünden, yetiştiricilerin çiğ süt desteklemesinden yararlanabilmesi için satıcı ya da satıcı adına tarımsal amaçlı örgütler ile alıcı arasında çiğ süt üretim sözleşmeleri düzenlenmesi gerektiği, yürürlükten kaldırılan sözleşmeye göre akdedilmiş sözleşmelerin sona ermesine kadar bu sözleşmeye göre, sözleşmelerin bitimini müteakip yeni bir sözleşme yapılması durumunda 15.09.2023 tarihinden itibaren Bakanlığın belirlediği tip sözleşmelerin kullanılması, imzalanmasını müteakip 15 gün içerisinde İl/İlçe Md.lüklerine teslim edilmesi, sigortanın imza tarihi veya öncesinde yapılması gerektiği bildirilmiştir.

Konuya ilişkin yazı ve eklerine ulaşmak için aşağıda yer alan linklere tıklayınız.

İpsala İlçe Tarım ve Orman Md.lüğü yazısı

Çiğ Süt Üretim Sözlemesi Örneği